Inschrijving Jaar 2018-2019

Hallo!

Wil je lid worden van onze scouts? Prima! Je kan op onze website wat meer informatie vinden over onze groep (Scouts Ukkel). Kijk alvast eens bij welke tak je terecht komt (Takken) en aan welke activiteiten je je kan verwachten (Maandblad).

Nog steeds overtuigd? Tja, kom er maar bij dan!

Dit kan echter niet zonder een portie administratie. Volgende documenten en handelingen zijn vereist alvorens je een echte ‘ket’ of ‘scout’ bent.

1. We moeten het inschrijvingsformulier ontvangen. Wat je daarmee moet doen, staat uitgelegd op het inschrijvingsformulier zelf: Dit is zowel voor nieuwe leden als voor huidige leden (Document hieronder te vinden!).
2. De individuele steekkaart dient ingevuld te zijn. Zo zijn we beter op de hoogte van wat voor jou kan en niet kan. Als je dit al ingevuld hebt, moet dit niet meer ingevuld worden. Here it is:
3. Het lidgeld dient betaald te zijn. Dit kan op BE04 7340 4054 8231 met vermelding van van familienaam + naam van het/de kind(eren).
Hoeveel?
1 kind: 50€
2 kinderen: 80€
3 kinderen: 110€
4 kinderen: 140€
5 kinderen: 170€
Heb je alle zaken in orde gebracht? Bedankt! We sturen geen automatische ontvangstbevestiging bij ontvangst van de documenten en betaling. Als er iets ontbreekt daarentegen, zul je het wel horen ;).

Inschrijvingsformulier 2018-2019

Individuele steekkaart